top of page
  • Forfatterens bildeDigital Happening

Sliter du med å få nye kunder?

Oppdatert: 25. apr. 2022

Det er ikke alle bedrifter som har satt seg inn i hvilke muligheter som finnes på sosial medier. Verdien av en velfungerende hjemmeside og at bedriften enkelt dukker opp ved å søke på Google eller andre søkemotorer har blitt viktig i kampen om kundene.


Antall Google søk per DAG i Norge er om lag 50.millioner. Dette betyr at vi googler i snitt 10 ganger (per pers) per dag. Sannsynligheten for at noen har søkt etter deg eller bedriften din det siste døgnet er nok stor. Enda større er nok sannsynligheten for at noen har søkt etter det bedriften din selger.


Tenker du at det er ikke så viktig å være digital? Da tar du feil.


Folk bruker ofte søkemotorer for å finne varer og tjenester. Søkemotorer som du kanskje har hørt om er Google, Yahoo! eller Bing, men visste du at sosiale medieplattformer også er søkemotorer? LinkedIn, Facebook og Instagram brukes av mange til å søke etter produkter og tjenester.


I dag er det viktig å være synlig og tilgjengelig om du skal selge dine produkter, varer eller tjenester. Kunder og brukere beveger seg raskt i dag og tålmodigheten er ikke stor når det gjelder digitale interaksjoner. Fungere ikke hjemmesiden din, er det vanskelig å finne frem på hjemmesiden, eller man får ikke svar på det man forventer, ja da kan det være at en mulig kunde går tapt og du taper salget.


Det er tidkrevende å sette seg inn i alt dette, men det er hjelp og få. Har du spørsmål så er det jo bare å ta kontakt :)


21 visninger0 kommentarer
bottom of page