top of page
multimedia

Design av hjemmeside

Design

Det er mye å tenke på nå man skal lage en hjemmeside.

Det er struktur, design og brukervennlighet.

Er ikke siden din enkel å bruke så vil besøkende forlate siden din, det betyr tap besøkende eller kunder. 

Ønsker du en gjennomgang av hjemmesiden din eller et nytt design?

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
3500,-

UI- design er visuelle virkemidler som kontraster, farger, layout, knapper, funksjoner og animasjoner for å gjøre det enkelt og greit å bruke for eksempel en hjemmeside.

Digital Happening tilbyr ulike tjenester til bedrifter innenfor dette feltet. Design av hjemmeside, bygge opp enkle, men praktiske hjemmesider med ulike integreringer. Enkle design systemer og bedriftsprofiler. 

User Interface Design

mini.png

Hjemmeside

Det å ha en hjemmeside i dag er viktig om du ønsker å nå dine kunder. Da er det viktig å tenke på hvor lett er siden din å bruke og bevege seg rundt på. Hvor lett kan bruker utføre ønsket handling? Tar siden din hensyn til at alle kan bruke den? Og er den visuelt utformet til å representere bedriften din og er den mobilvennlig? Digital Happening kan drifte hjemmesiden for bedriften om ønskelig.

 

Ønsker du deg en hjemmeside?

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
6900,-
man-792174_1920.jpg

Små "reklamesnutter"

Noen ganger kan små "reklamesnutter" eller korte filmsnutter være fine. Du kan vise frem produkt, tjeneste eller bedriften. Disse kan brukes på hjemmesiden i sosiale medier eller når man skal presentere bedriften.  

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
1500,-

Digital bedriftsprofil

Har din bedrift en digital bedriftsprofil?

Har du tenkt på at bruk av bilder, farger, skrifttyper og "tone of voice", ender ut i hvordan kunder oppfatter din bedrift?

Har din bedrift en misjon? Hva er bedriftens verdier og mål?

Det er gode grunner til å tenke på dette når du presenterer din bedrift og en digital bedriftsprofil passer godt for SMB markedet.

Ønsker du en gjennomgang av eksisterende eller at det utarbeides en ny profil?

Oppstart

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
4500,-

Design system

Design system

Flere bedrifter har i dag utviklet sitt eget design system. Det er for at alle i bedriften skal kjenne det digitale varemerket bedriften har. Logo, farger, knapper, icons, skrifttyper og mye mer. Dette er et omfattende arbeid som ofte utarbeides av flere som jobber med den digitale utviklingen av bedriften, og egner seg nok for litt større selskaper.

Digital Happening kan bistå med design delen, som er en stor del av dette, men vi tilbyr ikke koding. Ønsker du mer informasjon om dette og finne ut om det kan være noe for din bedrift?  

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
10500,-

Logo

Bedriftens ansikt utad er på mange måter bedriftens logo.

En logo har nok større betydning enn mange tror. Vi designer gjerne en logo for din bedrift. Det finnes ulike typer logoer og det er ofte mange synspunkter rundt valg av logo, så her vil det være god dialog underveis.

Logo Digital Happening

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
800,-
internet-marketing-1802610_1280.png

Annonser

Digitale annonser er også tjenester som leveres.

Det er noen smarte måter å sette opp digitale annonser på for å få større engasjement. Skal du annonsere på digitale plattformer som sosiale medier, digitale aviser eller lignende, da kan vi hjelpe

Digital Happening kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!

Fra
500,-
bottom of page